Goedkope verzekering

Met een goedkope verzekering kunt veel geld besparen. Ga maar eens na hoeveel verzekeringen een gemiddeld gezin heeft: een ziektekosten verzekering, WA verzekering, autoverzekering, levensverzekering, inboedelverzekering, maar misschien ook wel een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering.

Het loont zich zeer zeker om voor al deze verzekeringen eens te kijken of u ergens een goedkopere kunt vinden. Stel dat u 6 verzekeringen heeft en dat u per verzekering per maand ergens 5 euro goedkoper uit bent. Dan verdient u op een jaar toch al gauw 360 euro. Mooi meegenomen. Indien u alle verzekeringen afsluit bij dezelfde verzekeraar, dan is de kans groot dat u een flinke korting krijgt.

Dit rekenvoorbeeld maakt duidelijk, dat een goedkope verzekering ook voor u mogelijk is. Uiteraard moet u ook altijd de voorwaarden vergelijken. Een verzekeringsadviseur is u daar graag bij behulpzaam.

Voor de meeste hypotheek moet u ook een levensverzekering afsluiten. Als u rookt, dan zal de premie vaak hoger uitvallen dat bij niet rokers. Wellicht een stimulans om te stoppen met roken voordat u een hypotheek aflsluit met een een levensverzekering. Behalve de besparing op sigaretten, levert dat ook nog een leuke premiekorting op.