Ontwikkeling hypotheekrente week 48

1 december 2007

De hypotheekrente blijft voorzichtig dalen. Een spaarhypotheek met een rentevaste periode van vijf jaar én Nationale Hypotheek Garantie is nu gemiddeld verkrijgbaar voor 5,13%.


Ten opzichte van drie weken geleden is dit een daling van 0,03% van de gemiddelde rente. Deze daling betekent een kleine lastenverlichting voor huizenbezitters.

De laagste hypotheekrente voor een beleggingshypotheek met vijf jaar vaste rente en NHG is te vinden bij de MoneYou Compleet+ Hypotheek met 4,6%, hetzelfde percentage als de afgelopen weken. Axa, onze vorige tabelaanvoerder, is gezakt op de ranglijst door een verhoging over de hele linie met 0,1%. Ook een andere prijsvechter, Financium, deed hetzelfde. Nationale Nederlanden en Argenta rukken juist op, met renteverlagingen van enkele tienden van procenten. Experts verwachten desalniettemin op de lang termijn een redelijke stijging van de hypotheekrente.

Bron: Overgeld

Gepost in Hypotheekrente |

Laat een reactie achter

Opgelet: Uw reactie moet goedgekeurd worden, dus kan het even duren voor hij zichtbaar wordt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te versturen.