Lichte daling hypotheekrente zet door

30 augustus 2007

De daling van de hypotheekrente zet - heel licht - door. De gemiddelde rente is nu 5,10% voor een beleggingshypotheek met een rentevaste periode van vijf jaar en Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Drie weken geleden was dat nog 5,14%.

De gemiddelde hypotheekrente steeg het afgelopen halfjaar gestaag, van 4,5% in december 2006 naar 5,2% zes weken geleden. De kentering die drie weken geleden zijn intrede deed, lijkt dus heel voorzichtig door te zetten.

In de top drie is er een kleine verandering, hypotheekaanbieder Financium - een dochter van ABN Amro - heeft haar rente met 0,05% verhoogd ten opzichte van de vorige vergelijking. Daardoor staan twee hypotheken van MoneYou nu in de top drie en valt Financium er net uit. De tweede plek wordt bezet door de SNS Rendement Budget hypotheek, de laagste rente vinden we bij de Compleet+ hypotheek van MoneYou.

Bron: Overgeld

Gepost in Nieuws |

Laat een reactie achter

Opgelet: Uw reactie moet goedgekeurd worden, dus kan het even duren voor hij zichtbaar wordt. Het is niet nodig om uw reactie nogmaals te versturen.